WIX Filters
WIX Filters

WIX Filters

WIX Filters yra įmonė, turinti ilgą istoriją filtrų gamybos srityje, pradedant nuo 1939 metų. Įsikūrusi Gastonioje, Šiaurės Karolinoje, WIX Filters gamina ir platina produktus automobilių, dyzelinių, žemės ūkio, pramoninių ir specializuotų filtrų rinkoms. Jų produktų asortimentas yra išskirtinai platus, apimantis daugiau nei 12 000 unikalių prekės numerių, įskaitant aliejaus, oro, kuro, aušinimo skysčio, kabinos oro, hidraulinius ir transmisijos filtrus. WIX taip pat gamina pramoninius filtrus ir nuolat investuoja į naujų, aukštos kokybės produktų kūrimą.

 

WIX Filters tapo žinoma dėl savo novatoriškų sprendimų ir aukštos kokybės produktų, tokių kaip spin-on aliejaus filtrai ir XP Premium kabinos oro filtrai, kurie filtruoja virusų aerosolus. Įmonė taip pat yra aktyvi motorinio sporto srityje, kur jų filtrai yra naudojami lenktyniniuose automobiliuose.

 


 

Įmonė, šiuo metu priklausanti MANN+HUMMEL grupei, yra viena iš didžiausių filtrų technologijų bendrovių pasaulyje. WIX Filters gamina savo produktus 10 šalių ir yra atpažįstama 80 rinkose visame pasaulyje.

 

WIX Filters produktai yra sertifikuoti pagal ISO 9001, IATF 16949 ir ISO 14001:2015 aplinkos standartus, užtikrinant aukščiausią produktų kokybę ir patikimumą.

 

(Vokietija)